Back to top

Camí Mendoza fa una crida a la calma

L'alcaldessa de Cambrils demana responsabilitat individual davant l'episodi de pandèmia mundial.
cami mendoza

En la situació excepcional que viu el país, són diverses les comunicacions oficials per part de polítics del territori fent una crida a la calma.

Una d'elles ha estat la de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, qui a través de les xarxes socials de l'Ajuntament ha explicat que la casa de la vila restaria tancada al públic, tenint en compte les recomanacions fetes per part de les administracions superiors. L'únic que restarà obert seran les dependències de la policia local, així com també el dipòsit municipal de vehicles.

La batllessa cambrilenca ha recordat l'existència del telèfon gratuït 010 en cas de tenir algun dubte relacionat amb el municipi. A la vegada, ha recordat que els agents del cos policial es troben patrullant la localitat per insistir en el compliment de les mesures dictaminades per part del govern estatal i nacional. Mendoza ha explicat que d'altra banda, els serveis de benestar social que habitualment es duen a terme continuaran funcionant aquests dies.

Mendoza ha insistit en la responsabilitat individual i en el compliment de les mesures per evitar el contagi del Covid-19. Actualment, al municipi hi ha registrats tres casos d'aquesta malaltia. 

Altres mesures a Cambrils

Cambrils, l'Ajuntament ha posat en coneixement dels ciutadans que les zones blaves i taronges són ara gratuïtes, per fomentar el confinament. De fet, l'estacionament regulat de tot el municipi es va desactivar dissabte al migdia, i continuarà així fins a nou avís. 

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades