Back to top

Camí Mendoza: "Ningú ens havia avisat que es posava en marxa la nova estació"

L'alcaldessa de Cambrils assegura que es va assabentar per la premsa de la posada en marxa de la nova variant del Corredor del Mediterrani i l'inici de les operacions a la nova estació de trens de Cambrils.
Camí Mendoza

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, en una entrevista al Notícies Vespre de Canal Reus, ha assegurat que ningú els havia avisat de la posada en marxa de la nova variant del Corredor del Mediterrani.

Diu que se'n va assabentar per la premsa i que va ser aleshores que va efectuar els contactes necessaris per confirmar la informació. 

Una nova mostra de la poca importància que les administracions ferroviàries tenen vers el territori. De fet, Mendoza assegura que el territori s'ha unit per reivindicar les infraestructures necessàries però que des de Madrid no s'ha escoltat suficientment. Apel·la, en aquesta qüestió, a la manca de govern a l'executiu espanyol com una de les complicacions de tot el procés. 

Herència del passat

Amb tot, l'alcaldessa de Cambrils assegura que tot plegat forma part de la situació generada ara fa uns anys, amb la posada en marxa de l'estació de l'alta velocitat a Perafort i la manca de voluntat política per impulsar la intermodal ubicada al sud de l'Aeroport de Reus. 

Recupera l'entrevista a Camí Mendoza

Paraules clau:

Notícies relacionades