Back to top

El camí roig-i-negre d'Aritz López Garai

Aritz López Garai, el nou entrenador del Club de Futbol Reus Deportiu, va ser presentat com a fixatge d'hivern de l'equip un 18 de gener de 2016. Un any i mig després, el migcampista basc ocuparà la banqueta del Reus en substitució de Natxo González.

garai camí roig-i-negre

Aritz López Garai va arribar la temporada passada en ple mercat d'hivern. La secretaria tècnica va apostar pel seu fixatge per tal de reforçar el mig del camp roig-i-negre. El futbolista basc arribava procedent de la primera divisió xipriota i en la roda de premsa de la seva presentació ja reconeixia la seva faceta de líder. "He estat una persona amb caràcter dins del vestuari. Quan s'han d'afrontar situacions difícils m'agrada donar la cara quan sigui necessari", explicava Garai en el dia de la seva presentació.

Abans de l'aventura xipriota Garai va jugar en equips com el Salamanca, el Castelló, l'Sporting de Gijón, el Celta i el Córdoba. Amb l'equip andalús va aconseguir pujar a Primera i debutar a la màxima categoria del futbol estatal. Mica en mica, Garai es va convertir en un fix a l'onze de Natxo González oferint sempre un gran rendiment. El migcampista basc va renovar amb el Reus al passat mes d'abril per incorporar-se, un cop penges les botes, al cos tècnic roig-i-negre. Aquesta faceta de líder és un dels aspectes més ben valorats de la secretaria tècnica. "Prioritzem per damunt de tot continuar amb el model i dèiem si tenim una persona amb una fusta de líder dins i fora del camp i que és intuïtiva podem fer dos coses: un any de carrera o bé anem a tirar i a estar tots cohesions", ha explicat Sergi Parés, director esportiu del CF Reus, aquest dijous al matí.

La junta directiva ha explicat que el ja nou tècnic roig-i-negre té moltes ganes de començar a treballar en el projecte. La setmana que ve l'escoltarem en la seva primera roda de premsa com a entrenador.