Back to top

El Camp de la Pastoreta s'omple d'esport i d'inclusió

Amb la voluntat de fomentar la pràctica esportiva i les relacions socials entre alumnes, el camp de futbol de la Pastoreta s'ha omplert amb una vuitantena d'estudiants de tres centres d'educació especial de Reus.
Trobada centres educació especial

Per segon any consecutiu, la regidoria de Benestar Social i l'empresa municipal Reus Esport i Lleure han organitzat una trobada esportiva entre tres centres d'educació especial de la ciutat.

Aquest dijous, el Col·legi públic d'Educació Especial Alba, el Centre d'Educació Especial Font del Lleó i l'Escola Nostra Senyora del Mar han estat els protagonistes del Camp de futbol de la Pastoreta. I és que la iniciativa respon a la demanda de les escoles de planificar una activitat conjunta fora dels seus centres, i d'aquesta manera potenciar la convivència entre els alumnes de les diferents escoles de Reus.

Trobada centres educació especial

Potenciar la convivència

Una jornada en què les nenes i els nens han pogut gaudir de diferents activitats esportives adaptades com el vòlei, la dansa, l'hoquei i el futbol, i aprofitant la ben entesa relacionar-se amb alumnes d'altres centres de la ciutat. La trobada es va organitzar per primera vegada l'any passat, i des de llavors s'organitza dues vegades durant el curs escolar en un equipament esportiu municipal diferent.