Back to top

El Camp de Tarragona entra a la Fase 2 a partir de dilluns

A partir d'aquest proper dilluns, el Camp de Tarragona entrarà a la fase 2 del desconfinament. Aquests són els canvis que preveu la nova situació.
mascertes

La fase 2 contempla novetats respecte al que es pot fer i al que encara no es pot fer. A l'espera del que digui la lletra petita del BOE que es publicarà, aquestes són les principals novetats. 

Plena circulació per la regió sanitària

Es permeten reunions de fins a 15 persones i plena circulació per la regió sanitària. De fet, es pot començar a fer turisme actiu i de natura en grups de fins a 20 persones, preferentment amb cita prèvia. 

Canvis en les franges horàries per fer esport

esport

Hi ha canvis en les franges horàries en les quals es pot fer esport. Les persones de menys de 70 anys podran practicar-lo en qualsevol hora excepte entre les 10 i les 12 h i les 19 i les 20 h. 

Centres de culte, tanatoris i casaments

reus

Es permet l'assistència als centres de culte sense superar el 50% de l'aforament màxim. A més, s'amplien les vetlles a tanatoris amb un màxim de 25 persones a l'aire lliure i 15 en espais tancats. Pel que fa als casaments, es permeten en instal·lacions públiques o privades sense superar el 50% de l'aforament i mai superant el centenar de persones a l'aire lliure o les 50 en espais tancats. 

Comerços 

comerç

Es poden obrir els comerços minoristes sense superar el 40% de l'aforament i amb prioritat per a les persones de més de 65 anys. S'haurà, això sí, de garantir una distància de seguretat de 2 metres.

Centres comercials

la fira

Pel que fa als centres comercials, podrna obrir amb un aforament del 30% en zones comunes i del 40% als locals comercials. No es podran fer servir, però, les zones recreatives .

Obertura de l'interior dels restaurants

restaurants

Pel que fa a la restauració, es podrà consumir a l'interior dels locals sense superar el 40% d'aforament. Amb tot, s'haurà de fer assegut a una taula o conjunt de taules. Es permet encarregar el menjar per emportar. Les terrasses continuaran tenint una limitació del 50% i no es podrà superar, en cap cas, les 10 persones en una mateixa taula  o conjunt de taules. Aquestes mesures encara no s'apliquen a les discoteques i als locals d'oci nocturn. 

Centres residencials

Es podrà anar a visitar familiars, amb cita prèvia, que siguin residents en habitatges tutelats o centres residencials. En el cas de la gent gran, les trobades es reservaran als casos excepcionals. 

Cinemes, teatres i auditoris

cine

Es permet la reobertura dels cinemes, els teatres i els auditoris amb un terç de l'aforament i amb reserva prèvia. La resta d'equipaments per a espectacles no podran reunir més de 50 persones. En el cas de l'aire lliure, el públic haurà de romandre assegut.

Hotels i establiments turístics

hotel

Pel que fa als hotels i establiments turístics poden obrir les zones comunes sense superar un terç de l'aforament. Els espais tancats on es puguin celebrar esdeveniments o activitats caldrà que es ventilin dues hores abans de cada ús i els grups no podran superar les 20 persones i caldrà evitar l'intercanvi d'objectes. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades