Back to top

El Camp de Tarragona registra quatre defuncions aquest cap de setmana

Segons les dades de Salut, dissabte van morir dues persones i diumenge dues més. A les Terres de l'Ebre fa pràcticament tres setmanes que no hi perd ningú la vida per COVID-19 i de fet, s'ha donat l'alta al darrer ingressat a l'hospital.
dades

El Camp de Tarragona ha registrat quatre noves defuncions aquest cap de setmana per coronavirus. El degoteig continua sent molt baix però és insistent i es manté la mortalitat constant a la regió sanitària.

Des de l'inici de la pandèmia han mort 419 persones al Camp de Tarragona. Molt diferent és el panorama a les Terres de l'Ebre, on fa pràcticament tres setmanes que no es mor ningú i continua la xifra congelada dels 42 morts des de l'inici de l'estat d'alarma

Consulta aquí totes les dades

Aquest cap de setmana no hi ha hagut positius al Camp de Tarragona, que continuen sent 2.068 casos. A les Terres de l'Ebre, la xifra se situa a 324. Pel que fa als sospitosos de tenir la malaltia però als quals no se'ls ha fet una prova diagnòstica, sumen 17.373 a tota la demarcació

Les dades a Catalunya

A tot Catalunya han mort 11.848 persones des de l'inici de la pandèmia, 13 en les darreres hores. El nombre de positius s'enfila fins als 65.060. 

canalreus a telegram