Back to top

El Camp de Tarragona suma tres noves defuncions per coronavirus

A la demarcació han mort des de l'inici de la pandèmia 384 persones. A les Terres de l'Ebre fa una setmana que no hi perd la vida ningú.
casos

A la demarcació de Tarragona se superen els 2.000 casos positius. Al Camp de Tarragona hi ha 1.805 casos confirmats via test, i a les Terres de l'Ebre, 212. El que continua creixent de forma inexorable són els casos sospitosos. 8.931 al Camp de Tarragona i 2.828 a les Terres de l'Ebre. A tota la demarcació, el total de contagis entre confirmats i sospitosos, és de 13.776. 

Consulta aquí totes les dades

Pel que fa al nombre de víctimes mortals, aquest dimecres se n'han registrat tres més al Camp de Tarragona, segons el departament de Salut. És la mateixa xifra que dimarts. En total, al Camp, han mort 342 persones. A les Terres de l'Ebre, la xifra continua congelada a 42. En total, 384 defuncions, de les quals 279 positius confirmats de coronavirus. La resta, sospitosos de ser-ho. 

Les dades a Catalunya

A tot Catalunya han mort des de l'inici de la pandèmia 10.831 persones, 46 més que dimarts. La xifra, tot i ser elevada, és la més baixa dels darrers dies. Ara bé, el que continua pujant, també, és el nombre de sospitosos: 10.000 en només un dia. El nombre de positius també va incrementar en poc més d'un miler. En total, 216.000 casos entre confirmats a sospitosos a Catalunya. 

canalreus a telegram

Notícies relacionades