Back to top

"Camp Tgn Up" selecciona dues empreses reusenques

Dues empreses reusenques han estat seleccionades per formar part del programa Acceleradora "Camp TGN Up". La iniciativa està destinada a empreses emergents per tal d'impulsar el seu finançament i creixement. El programa serveix d'acompanyament a aquests projectes innovadors i se'ls hi proporciona formació empresarial i mentoria per part d'experts del sector.
 Dues empreses reusenques seleccionades per l'Acceleradora "Camp Tgn Up"

Petits Enginyers és una empresa dedicada al disseny activitats de ciència i tecnologia destinades a centres educatius. Per crear aquestes activitats utilitzen eines com la realitat virtual, la impressió 3D o la robòtica. Per altra banda, Easy2BWISE crea plataformes de formació online per empreses, on els continguts són personalitzats i adaptats a cada lloc de treball. Aquestes són els dos projectes reusencs que han estat seleccionats per participar en el programa Acceleradora "Camp Tgn Up", una iniciativa destinada a empreses i start-ups amb seu al Camp de Tarragona per tal de proporcionar formació empresarial i fer créixer les seves propostes.

Antoni Sambrós, fundador de EASY2BWISE, explica que "fa poc que em començat i esperem que ens ajudin a pder trobar més clients i fins i tot a trobar només utilitats al projecte".

Per altra banda Adrián Garcés, gerent de Petits Enginyers explica que "hi ha una part molt especialitzada de mentoring, que és una persona que et col·loquen a nivell personal a l'empresa i això vol dir que podrem explicar el nostre projectem, ens podrà ajudar molt a nivell d'equip i després a la part de formació està molt més enfocat a nivell general però sí que creiem que hi han algunes formacions que podrem aprofitar i treure-li molt de suc".

Durant 8 mesos les deu empreses finalistes tindran l'oportunitat de rebre formació en gestió empresarial, metodologies emprenedores o màrqueting per tal de facilitar l'accés al mercat i a l'expansió dels seus projectes. Els mentors són les persones encarregades de transferir aquests coneixements a aquestes empreses per la seva llarga experiència en diversos sectors i serveis.

Marta Domènech, mentora del programa explica que "nosaltres ensenyem i també aprenem de les noves start ups que volen engegar. Són nous projectes i el dia a dia canvia molt en l'àmbit empresarial i per tant hem d'estar aprenent constantment d'ells i ells aprenen de la nostra experiència".

La seu del programa "Camp Tgn Up" està ubicada a Reus, a l'antiga Escola d'Art i Disseny i està coordinat per la Diputació de Tarragona, Redessa i altres empreses municipals del Camp de Tarragona dedicades a la iniciativa i promoció empresarial.