Back to top

Campanya per omplir l'Estadi Municipal contra el Lorca

El CF Reus engega una promoció per tal que l'afició roig-i-negre doni suport a l'equip de cara aquest diumenge a les 18:00 hores. Totes aquelles persones que vinguin disfressades podran adquirir una entrada amb preu reduït.
carnavalreus

El Club de Futbol Reus Deportiu ha engegat una campanya per tal d'omplir l'Estadi Municipal en l'important partit davant el Lorca d'aquest diumenge a les 18:00 hores. Tots els aficionats roig-i-negres que vulguin acompanyar al conjunt entrenat per Aritz López Garai ho podran fer adquirint entrades a un preu reduït. L'única premissa per fer-ho serà venir disfressats amb una disfressa de Carnaval. D'aquesta manera, tots els aficionats que ho facin podran comprar una entrada a lateral o gol per només 10 euros, o bé a Tribuna Alta i Tribuna Baixa amb un descompte del 50%, és a dir, amb un preu de 24 i 18 euros respectivament.

Els abonats i membres 'Sóc del Reus', a banda de poder accedir amb el seu carnet, també podran acollir-se a aquesta promoció, gaudint d'un 2x1. És a dir, si un abonat de lateral ve disfressat podrà adquirir dues entrades de lateral pel preu d'una. Els entrades es podran comprar exclusivament diumenge a partir de les 16:30 hores de la tarda a l'Estadi Municipal.

ofertareus

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades