Back to top

Campanya solidària per eradicar la pobresa farmacèutica

14 farmàcies de Reus s'adhereixen a la campanya solidària de recollida de diners per fer arribar els medicaments als més necessitats. A la capital del Baix Camp hi han participat una cinquantena de voluntaris.
farmàcia del carrer ample i voluntaris de la campanya del Banc Farmacèutic

Després d'uns quants anys de dur-se a terme la campanya de Medicaments Solidaris, que recollia medicaments sense prescripció mèdica pels més necessitats, ara s'ha canviat el seu format. Des del Banc Farmacèutic s'ha cregut oportú centrar la iniciativa en la recaptació de fons solidaris per pagar els medicaments de les persones que no poden fer front al seu pla de medicació.

Un canvi de model que els farmacèutics veuen amb bons ulls i que els ciutadans han acollit positivament.

Els voluntaris de Reus són alumnes de l'Institut Salvador Vilaseca que participen d'un programa solidari molt més ampli que s'anomena Encaix.

La campanya s'allargarà fins dissabte que ve. Durant els propers dies seran els mateixos farmacèutics qui oferiran als seus clients les cintes solidàries a canvi d'un donatiu de dos euros. Els diners que es recullin a Reus serviran per nodrir el fons social de la pròpia ciutat.

Notícies relacionades