Back to top

El campionat català de Grups Xou, a Canal Reus TV

Més de 700 esportistes participaran al Pavelló Olímpic Municipal del Campionat de Catalunya de Grups Xou i Quartets de patinatge artístic. Un esdeveniment que tindrà lloc els dies 16 i 17 de febrer.
grup xou

Aquest cap de setmana el Pavelló Olímpic Municipal de Reus acull una de les cites més importants de patinatge artístic del país. Amb mésde 700 esportistes repartits en 48 grups de les modalitats de Grups Grans, Grups Petits, Grups Júnior i Quartets, que competiran pels títols catalans que la temporada passada van guanyar respectivament el CPA Olot, el CP L’Aldea, el Reus Deportiu i el Foment Cardoní.

Pel que fa a la previsió esportiva, en la categoria de Grups Grans es preveu un altre espectacular duel entre el CPA Olot i el CPA Girona, vigents campió i subcampió del món. En Grups Petits es tornaran a trobar el CP L’Aldea i el PA Maçanet, bronze i plata en els dos últims Mundials. En Grups Júnior el Reus Deportiu (campió d’Europa) i el CP Bescanó poden repetir el frec a frec d’anteriors competicions, mentre en Quartets es preveu força rivalitat entre el CP Bescanó i l’AP Lliçà de Vall.

El Campionat de Catalunya es podrà seguir a través de les televisions locals de la Xarxa i Canal Reus Televisió, que oferiran en directe les competicions de Grups Grans i Grups Petits i tot el campionat per streaming per la seva plataforma Xala.

Les últimes entrades a la venda encara es poden comprar per www.ticketea.com i a les taquilles del pavelló.

cartell