Back to top

El Campus Rock arriba a Prades

Una quarantena de músics joves han participat en aquestes colònies musicals que per primera vegada s'han dut a terme a la vila vermella.

Posar en pràctica tot el que han après a les escoles de música i sobretot tocar en grup. Aquests són els principals objectius del Campus Rock, unes colònies musicals per a joves que ja fa 20 anys que es duen a terme per Catalunya de manera itinerant. Aquest estiu, però ha aterrat a Prades per primera vegada.

Una quarantena de joves han participat en aquesta edició del Campus Rock on durant una setmana han tocat versions de diferents estils musicals com el rock, el pop o el funky, però també han pogut interpretar composicions pròpies, tot plegat amb l'ajuda i arranjaments de professionals de l'escena musical catalana.

la primera edició del Campus Rock que se celebra a Prades

Els alumnes actuaran aquest divendres en un concert per acomiadar el campus on interpretaran les cançons que han estat treballant durant tota la setmana.

El Campus Rock de Prades, tot un èxit

Aquest primer Campus Rock de Prades ha estat tot un èxit tant per l'organització, que buscava un indret idílic per a l'esdició d'aquest estiu, com per l'Ajuntament que suma el Campus Rock a la llista de convivències musicals que ja es duen a terme a la vila vermella com el Curs Internacional de Clarinet.

Campus Rock a Prades

De fet, tant l'organització com el consistori esperen repetir el Campus Rock Prades en properes edicions.

Paraules clau:

Notícies relacionades