Back to top

Canal Reus portarà a totes les cases “Un Nadal de Pel·lícula”

El concert, organitzat per la Fundació del Teatre Fortuny i la Camerata XXI – Orquestra ciutat de Reus, tindrà lloc el proper diumenge dia 27 de desembre a les 7 del vespre al Teatre Fortuny.

La Fundació del Teatre Fortuny de Reus organitza, juntament amb la Camerata XXI – Orquestra ciutat de Reus, el concert “Un Nadal de Pel·lícula” el proper diumenge dia 27 de desembre a les 7 del vespre al Teatre Fortuny.

La música és un element que sempre és present al Nadal i, enguany, en un any difícil on la música i la cultura en general han deixat de sonar, la Fundació del Teatre Fortuny de Reus, juntament amb la Camerata XXI – Orquestra Ciutat de Reus volen desitjar unes bones festes amb la música i amb un missatge d’esperança. 

En directe per Canal Reus TV

En el context actual de restriccions a causa de la Covid19, el concert es transmetrà en obert en directe per Canal Reus Televisió i per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

L'actuació inclou un programa de bandes sonores de pel·lícula: Pirates of the Caribbean, La bella i la bestia, A Night at the museum, Frozen, La,la,land, West side Story, i moltes més melodies. La direcció del concert anirà a càrrec del mestre Miquel Massana conjuntament amb els components de l’orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus i tindrà una durada d’uns 60 minuts.

Consulta la programació completa aquí.

Paraules clau:

Notícies relacionades