Càndid apropa el primer títol de la temporada

El Reus Deportiu d'hoquei es classifica per la semifinal de la Lliga Catalana després de vèncer al Noia per la mínima (2-1). Els de Jordi Garcia disputaran aquesta eliminatòria dilluns vinent al Pavelló de les Comes d'Igualada davant el Lleida Llista Blava, a les set de la tarda.
Imatge del Reus Deportiu en el partit de quarts de final davant el Noia

Un Reus renovat tenia cita aquest dimarts a Igualada per fer un pas més cap a la primera final d'aquest any esportiu. Amb les baixes de Tiago Rafael, encara, i Cristian Rodríguez per lesió, aquest era el partit més esperat dels quarts de final de la Lliga Catalana. Els roig-i-negres no han anat per sota el marcador en cap tram del partit, però Càndid ha salvat els mobles en els últims segons de matx.

Inici rodó pel Reus Deportiu al Pavelló de les Comes d'Igualada. Amb només dos minuts, els roig-i-negres s'han avançat al marcador gràcies a un gol de César Carballeira. L'ex del Liceo ha rebut una passada per banda de Jan Escala després d'una gran internada del júnior del Reus (1-0).

Els del Baix Camp, tot i la superioritat al marcador, no han abaixat les marxes en defensa. El més petit de l'equip s'ha guanyat avui els galons. Al minut 14, Escala, amb una potent canonada, ha endinsat la bola per l'escaire de la porteria de Xus Fernández, gràcies a una assistència de Marc Julià (2-0).

Al minut 13, Àlex Rodríguez ha comès penal després d'empènyer a Humberto Mendes. El d'Angola s'ha enfadat per la caiguda i li ha clavat l'estic al 27 del Reus. Una acció que li ha costat la blava, i als de Sant Sadurní, jugar amb un home menys. Abans però Xavi Costa ha transformat la pena màxima per reduir distàncies abans d'arribar al descans (2-1).

A la represa els grocs-i-negres han sortit molt més agressius. Pal d'Edu Fernández al minut 27, i gran triangulació del Noia un minut després que Càndid ha tret amb el casc. Els de Pere Varias han comès penal al minut 34. Sergi Llorca ha tocat la bola amb els peus dins l'àrea intentant tapar un xut de Romà Bancells. Carballeira no ha pogut anotar, ja que Fernández ha aturat l'esfèrica amb les guardes.

En uns minuts finals d'infart, el mur reusenc ha salvat l'equip. Càndid ha aturat en doble instància dos potents xuts quan els de Sant Sadurní s'han bolcat a l'atac amb porter jugador. Els roig-i-negres, que avui han demostrat el seu gran potencial en defensa, han fet la resta per classificar el Reus a aquesta semifinal de la Lliga Catalana.

Una eliminatòria que es disputarà dilluns vinent a partir de les 7 de la tarda al Pavelló de les Comes d'Igualada. El rival: el Lleida, vigent campió de la CERS. D'altra banda, el Barça s'enfrontarà, a les nou del vespre, al Girona per guanyar un bitllet a la final de la competició catalana.