Back to top

Càndid Ballart compleix el seu somni amb el Reus Deportiu

És molt jove però ja s'ha convertit en tot un emblema de l'esport reusenc. Càndid Ballart afrontarà aquest mes vinent el repte de la Final Four de la Lliga Europea. És el desafiament més important al que planta cara el porter roig-i-negre en tota la seva carrera i l'oportunitat de formar-hi part li ha brindat el Reus Deportiu.
Càndid Ballart en l'entrevista al Cercle Central

Tenia un somni i aquest era poder competir en la fase final de la Lliga Europea. La seva il·lusió es complirà ben aviat i ho farà vestint la samarreta roig-i-negra. Càndid Ballart arribava al mes de setembre al Reus Deportiu per suplir la baixa sota els tres pals que deixava Pedro Henriques. Un repte molt complicat però que ha superat amb escreix, sens dubte. El Palau ja coreja el seu nom en cada partit. Especialment ho va fer amb més força en aquesta tornada dels quarts de final de la Lliga Europea. L'ex del Voltregà va estar espectacular en el moment en què l'equip més el necessitava.

"El dia de la tornada dels quarts de final vaig arribar al vestidor i no deia res", explicar el porter del Reus, "Estava molt concentrat amb les meves manies, callat, pensatiu amb el partit. A la mitja part vaig tenir una estona de relaxació, m'agrada descansar els ulls".

La relaxació li va sortir tan bé que el Reus ja es troba en la lluita final per revalidar el títol europeu. Un somni que es fa realitat quan feia tan sols una setmana semblava un malson.

"Quan vam acabar del partit de A Coruña tothom deia que era un repte molt difícil. Jo tenia l'esperança, ja que si un equip ho pot fer, aquest és el Reus”.

Arribar al seu màxim potencial com a professional podria fer-se realitat sota les ordres de Jordi Garcia. Si més no, aquest és el seu objectiu dins d'un club que es troba a les portes d'oferir-li el títol més important de la seva carrera.