Back to top

Canvis en els municipis del Baix Camp afectats pel toc de queda

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant és l'únic municipi del Baix Camp que a partir d'aquest divendres, 6 d'agost, no tindrà toc de queda, almenys fins al 20 d'agost

Aquest dimarts, 3 d'agost, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, va anunciar que la Generalitat demanaria al TSJC allargar el toc de queda nocturn fins al 20 d'agost i que canviava els criteris per definir els municipis afectats.

Així doncs, els municipis que tindran confinament nocturn seran els que tinguin una incidència acumulada igual o superior a 250 cada 100.000 habitants. Fins ara, afectava els municipis amb una incidència acumulada de 400 casos per cada 5.000 habitants. En aquest sentit, el toc de queda afectarà un total de 176 municipis a Catalunya. 

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant surt de la llista de municipis

Tot i l'enduriment d'aquesta mesura, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant és l'únic municipi del Baix Camp que no es veurà afectat per aquesta pròrroga. Per tant, si el TSJC aprova aquesta mesura, deixarà de tenir un confinament nocturn a partir d'aquest divendres, 6 d'agost i fins, almenys, al 20 d'agost. 

Recordem que el confinament nocturn és a partir de la 1 de la matinada i fins a les 6 del matí. La resta de municipis del Baix Camp seguirien tenint toc de queda fins al 20 d'agost i són els següents: ReusCambrils, Riudoms, Vinyols i els Arcs, la Selva del Camp i  Mont-roig del Camp. 

Paraules clau:

Notícies relacionades