Back to top

Cap defunció per coronavirus aquest dissabte al Camp de Tarragona

El departament de Salut informa que s'han confirmat 36 nous casos a tota la demarcació de Tarragona. Sí que hi ha hagut una víctima mortal a les Terres de l'Ebre.
coronavirus

Segons el departament de Salut, aquest dissabte 4 d'abril s'han registrat 35 nous casos de coronavirus SARS-CoV-2 al Camp de Tarragona i un altre a les Terres de l'Ebre. En total, a la demarcació de Tarragona, i en el que portem de pandèmia, s'han confirmat 952 casos. 

Al Camp de Tarragona, del total d'acumulats, 265 es troben ingressats, i d'aquests 67 a l'UCI. Aquest dissabte no hi ha hagut cap mort per COVID-19 al Camp de Tarragona i la xifra de difunts se situa en 69 persones. Sí que hi ha hagut una víctima mortal a les Terres de l'Ebre, on des de l'inici de l'estat d'alarma s'han registrat 9 defuncions. En total, a la demarcació han mort 78 persones.

A Catalunya

A nivell de Catalunya, segons informa el departament de Salut, en les últimes hores s’han confirmat 1.298 positius nous de coronavirus, cosa que eleva la xifra total a 26.032 persones. Del total de casos acumulats, fins ara han mort per COVID-19 2.637 persones. Des de l'inici de l'epidèmia han estat ingressades de gravetat un total de 2.249 persones. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 3.944 són professionals sanitaris.

Pel que fa a altes hospitalàries acumulades, des de l'inici de la pandèmia fins aquest dissabte se n’han comptabilitzat 9.528.

canalreus a telegram

Notícies relacionades