Cap a la final!

El Reus Deportiu La Fira guanya al Vic a la tanda de penals i es classifica per la final de la Copa del Rei d'hoquei patins. Els roig-i-negres es disputaran demà a les 12:30h el títol contra el Barça.
foto semis reus vic

Igualtat màxima entre Vic i Reus. Els dos conjunts han mantingut un constant intercanvi de cops. El primer en fer-ho ha estat el conjunt osonenc. Al minut 4 Cristian Rodríguez ha posat l'1 a 0 a favor del Vic. Malgrat això, un minut més tard Albert Casanovas ha restablert l'empat des del punt de penal. El reusenc ha disparat a la perfecció la pena màxima i Gerard Camps no ha pogut fer res. Poc després, Pedro Henriques ha aturat un penal a Romà Bancells però 2 minuts més tard no ha pogut fer res davant Mia Ordeig. El defensa del Vic ha tornat a donar l'avantatge als osonencs.

El Reus s'ha trobat bona part del primer temps per darrere del marcador. Platero ha disposat d'un llançament llunyà per restablir l'empat però el seu xut ha anat a parar al pal. Al minut 20 Joan Salvat s'ha hagut de retirar del parquet de la pista del Pavelló Municipal Amaya Valdemoro. El reusenc ha rebut un fort cop d'stick a la cara, fins i tot ha omplert de sang la pista, i ha necessitat anar al vestuari. D'aquesta acció Roger presas ha rebut la targeta blava i Raül Marín no ha fallat la falta directa. El capità roig-i-negre, com sempre, no ha perdonat el gol. Un minut més tard, el Vic ha tornat a rebre una falta directa, en aquest cas Sergi Llorca. Marín ho ha tornat a fer i el killer roig-i-negre no ha fallat. El gol ha servit per avançar per primera i única vegada al Reus al marcador. Amb les dues dianes anotades, el Reus Deportiu ha disposat d'uns minuts de domini i de control. Malgrat això, els reusencs han cedit l'avantatge a tant sols 1 minut abans del descans quan Jordi Burgaya ha restablert l'empat.

Si la primera part ha destacat per l'alt ritme, al segon temps s'ha frenat la dinàmica. El Reus i el Vic han mantingut les distàncies. Això sí, els roig-i-negres sempre han estat més bolcats a l'atac i el conjunt osonenc, molt segur en defensa, ha impedit les idanes reusenques. Al minut 41' l'àrbitre ha anul·lat un gol a Raül Marín i tot just després Albert Casanovas ha fallat un penal. Només quedaven tres minuts i el Reus tenia 9 faltes, a una de la directa. Amb l'empat al marcador el partit ha anat a la pròrroga. El gol d'or ho havia de decidir tot però s'ha resistit. Per ocasions no ha estat. Raül Marín ha disparat al pal i Pedro Henriques ha aturat una falta directa al Vic. Poc més. El duel per decidir el bitllet a la final s'ha acabat adjudicant amb el guanyador de la tanda de penals. La ruleta russa.

Mia Ordeig ha aturat el primer penal a Pedro Henriques. Albert Casanovas no ha fallat i el porter portuguès ha tornat a parar una pena màxima del Vic. Àlex Rodríguez tampoc ha errat la pena màxima i Cristian Rodríguez ha obert l'esperança osonenca. A partir d'aquí cap gol més, Marc Torra i Raül Marín han fallat per la part reusenca i Romà Bancells i Jordi Burgayà pel Vic. La loteria ha acabat sent roig-i-negre i bona part d'això ha estat gràcies a un Pedro Henriques estel·lar. El pavelló Amaya Valdemoro serà demà diumenge a les 12:30 hores escenari d'una nova final roig-i-negra. La Copa del Rei es resisteix des del 2006 i el Reus la vol guanyar. El rival serà el Barça, un equip que no posarà les coses gens fàcils.

La fitxa del partit

CP Vic: Gerard Camps, Romà Bancells, Mia Ordeig, Jordi Burgaya i Cristian Rodríguez -cinc inicial- Martí Casas, Roger Presas i Sergi Llorca

Reus Deportiu La Fira: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Raül Marín i Marc Torra -cinc inicial- Àlex Rodríguez i Joan Salvat

Gols: 1-0  Cristian Rodríguez 4', 1-1 Albert Casanovas 5', 2-1 Mia Ordeig 8', 2-2 Raül Marín 20', 2-3 Raül Marín 21', 3-3  Jordi Burgaya 23'