Back to top

Cap de setmana d'activitat rècord a l'aeroport de Reus

Activitat màxima aquest cap de setmana a l'aeroport de Reus. Coincidint amb el final de vacances de moltes persones, l'aeroport ha registrat des de divendres i fins diumenge 122 operacions, el que suposa més de 22 mil seients ofertats.
cues aeroport

Si ens remetem, per exemple, a la Setmana Santa d'enguany, un altre període que habitualment concentra força activitat aèria, veurem que les xifres es van quedar molt per sota. De divendres a dilluns, els 4 dies en què es van acumular més operacions, van sumar un total de 32 vols, en els que es van oferir 5.800 seients.

Els passatgers que utilitzen la infraestructura del Baix Camp destaquen els avantatges de viatjar des d'aquest aeroport. Per exemple l'holandès Daan Stoop opina que "m'agrada més que Madrid perquè aquí és més petit, va més ràpida la cosa, menys gent, menys "agobio"... molt bé". Segons una altra usuària, Joanne Atkinson, "vam escollir l'aeroport de Reus perquè estava molt a prop del lloc on anàvem. Era un trajecte de taxi molt curt des del nostre càmping, per tant, ens anava bé. El servei va estar molt bé quan vam arribar i l'aeroport és bastant tranquil".

Amb el que portem acumulat de l'any, amb dades d'entre els mesos de gener i juliol, l'aeroport ha comptabilitzat prop de 577 mil usuaris, un 3% més que en el mateix període del 2017. Malgrat tot, el mes de juliol va registrar una lleugera baixada de passatgers en relació el mateix mes de l'any passat, amb un descens de gairebé l'1%.

Paraules clau:

Notícies relacionades