Sense cap tipus d'opció

El Reus Deportiu Femení perd (7-0) a la pista del Bigues i Riells. Les roig-i-negres ocupen la penúltima posició de l'OK Lliga amb 4 punts.
crònica bigues i riells reus deportiu

El Reus Deportiu ha patit una dura derrota en la seva visita a la pista del Bigues i Riells. Les roig-i-negres han perdut (7-0) en un duel on les locals han marcat fins a cinc gols al segon temps. El conjunt d'Andreu Ribas se situa a la penúltima posició de l'OK Lliga Femenina amb 4 punts, a 7 de la salvació que la marca el Girona amb 11 punts.

El Bigues i Riells ha inaugurat el marcador al minut 9' gràcies a una diana de Gemma Camp i ha posat el 2-0 abans del descans mitjançant Núria Canals. Al segon temps, Clàudia Argemí ha signat el 3-0 al 29' i el Bigues i Riells ha acabat ampliant el marcador en els darrers 15 minuts de partit. Sara Cristófol, Natàlia Iglesias, Francisca Puertas i Marta Borràs han marcat els darrers gols del conjunt local.

La fitxa del partit

Bigues i Riells: Christina Klein, Sara Cristofol, Gemma Camp, Marta Borràs, Claudia Argemí. A la banqueta: Francisca Puertas, Natalia Ylla, Núria Canals, Helena Saldaña

Reus Deportiu: Laia Salicrú, Regina Flix, Vinyet Flix, Laia Jiménez i Helena de Sivatte. A la banqueta: Iria Guillem, Anna Serrano, Adriana Bannús, Marta de Diego i Catalina Mir

Gols: 1-0 Gemma Camp (9'), 2-0 Núria Canals (23'), 3-0 Clàudia Argemí (29'), 4-0 Sara Cristófol (34'), 5-0 Natàlia Iglesias (39'), 6-0 Francisca Puertas (46'), 7-0 Marta Borràs (49')