Back to top

Caragols dolços i coents al Vermut Miró

Les receptes de la Gastromòbil: Caragols dolços i coents al Vermut Miró

El cuiner Joan Urgellès, instal·lat a les Borges del Camp ens prepara uns caragols dolços i coents al Vermut Miró.

Ingredients:

Elaboració:

  1. Comencem fent una base de verdures. Piquem la ceba, el pebrot, l'all i el tomàquet i ho sofregim tot a la paella amb un raig d'oli 
  2. Un cop sofregit, hi afegim el pebre vermell picant, la xocolata, el pa torrat i un bon raig de vermut Miró negre
  3. Deixem que s'evapori l'alcohol i hi afegirem el brou i apugem el foc. Quan comenci a bullir hi incorporem els caragols prèviament bullits. 
  4. Ho deixem fent xup-xup durant uns 10 minuts perquè els caragols s'impregnin bé de la salsa. 
  5. Emplatem i servim.  

El Restaurant

joan urgellès gastromòbil les borges del camp

Postres

torró virginias

 Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb els torrons Virginias sense sucres afegits, com el de xocolata o el de coco. Tot el sabor però amb 0%, sense renunciar a res. 

Totes les receptes 

Paraules clau:

Notícies relacionades