Back to top

Càritas aposta per la formació en cures a persones dependents

L'entitat imparteix un curs d'atenció sociosanitària destinat a formar persones immigrants per tal de cobrir la creixent demanda de professionals d'aquests serveis arran de la pandèmia.

La pandèmia ha fet que s'hagin duplicat les atencions sociosanitàries a la gent gran fet pel que hi ha demanada de personal preparat per aquest tipus de serveis. Es per això que des de Càritas Reus estan impartint un curs per tal de formar a persones immigrants en l'àmbit de les cures.

Robert Castells, responsable de Formació de Càritas Reus destaca que "s'aposta per la promoció com a element per empoderar les persones" que e hi participen per tal que "puguin trobar una feina i tirar endavant".

Un curs per a persones amb la seva situació no regularitzada

El curs consta de 250 hores amb pràctiques externes a entitats com el Menjador Social o Casa Misericòrdia i a part de continguts professionalitzadors, aquesta quinzena d'alumnes també aprenen llengua catalana i coneixement de l'entorn per integrar-se millor amb la cultura de les persones que hauran d'atendre.

curs de Càritas Reus sobre Atenció Sociosanitària

A part de formar-se per tenir una millor inserció laboral, els participants al programa aconsegueixen la documentació de primera acollida fet pel que el curs el poden realitzar persones amb una situació poc regularitzada.

Càritas fa una crida al voluntariat

Per altra banda, des de l'entitat posen de manifest la necessitat d'aconseguir més voluntariat per a portar a terme les tasques que identifiquen aquesta organització dedicada a ajudar a les persones més necessitades.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades