Back to top

Carles Pellejero inaugura l’exposició d’aquarel•les ‘Paisatges’

Pellejero té una predilecció pels temes marítims i els seus paisatges. Després de quinze anys dedicat a la creació d’imatges 3D per a videojocs, sèries i spots televisius, ara compagina les classes d’aquarel•la amb l’activitat artística al seu estudi de Barcelona
Carles Pellejero aquarel·les

L’artista Carles Pellejero ha inaugurat aquest divendres l’exposició d’aquarel·les ‘Paisatges’ a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils. La mostra, que obre el nou calendari d’exposicions, recull obres realitzades per l’artista durant els últims quatre anys. L’exposició es podrà visitar de dilluns a dijous de 8:30h a 15h i divendres de 8:30h a 14h.

Nascut a la costa Mediterrània, Pellejero té una predilecció pels temes marítims, els seus paisatges, la vida de la població marinera, les escenes portuàries i l’activitat en els varadors dels ports esportius. La passió pel dibuix i la fascinació pel procés pictòric han dut a aquest artista barceloní a concentrar la seva energia creadora en el camp de l’aquarel·la. Després de quinze anys dedicats a la creació d’imatges 3D per a videojocs, sèries i spots televisius, Pellejero compagina ara les classes d’aquarel·la amb l’activitat artística al seu estudi de Barcelona. De moment ja ha realitzat nou exposicions a Badalona, Segòvia, Barcelona i Manresa.