Back to top

Carles Pellicer: "S'estan fent les proves PCR necessàries"

En una entrevista al Resum de la Setmana de Canal Reus, Carles Pellicer ha destacat la bona actitud per part de la ciutadania i demana no defallir amb l'entrada a la fase 3.
Carles Pellicer

"No aniríem tan bé com anem, si la ciutadania no fes el que ha de fer". Aquesta és la valoració que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, fa sobre l'evolució de la desescalada a la ciutat.

Malgrat tot, aquest dijous, 4 de juny, el sociosanitari Monterols de Reus es tornava a convertir en el focus d'un nou brot de coronavirus. En total, Salut confirmava, a través de les proves PCR, 23 casos positius: 17 pacients i 6 professionals. En aquest sentit, Pellicer assegura que el brot "està controlat" i que "no hi ha ningú greu".

Pel que fa a les proves PCR, Pellicer afirma que "s'estan fent les proves que corresponen". Assegura que en "aquells àmbits en què es considera que s'han de fer, es fan", però no es mulla quan se'l pregunta si s'haurien de fer al conjunt de la ciutadania.

"La distància és el que ens fa forts contra el virus"

L'alcalde Carles Pellicer anima a la ciutadania a continuar amb una actitud positiva i respectuosa davant el virus. De cara a la fase 3, el batlle demana continuar amb la distància de 2 metres entre persones, portar mascareta i evitar les aglomeracions.

Paraules clau:

Notícies relacionades