Back to top

Carles Pellicer vol revalidar el tripartit amb ERC i ARA

Junts per Reus assegura que les tres formacions que han governat aquest mandat l'Ajuntament. A més, però, l'alcalde estén la mà al PSC per teixir un acord estratègic que permeti sumar 21 regidors en aquelles grans qüestions de ciutat.
Carles Pellicer

Carles Pellicer, el guanyador de la nit electoral, no ha trigat ni 24 hores a començar a dibuixar l'estratègia que vol desenvolupar de cara a tirar endavant un nou govern municipal. Un govern que vol liderar, després dels resultats d'aquest diumenge "on hem aconseguit 1.300 vots més".

Pellicer, però, vol liderar el govern amb els dos socis que l'han acompanyat des del 2016, Esquerra Republicana i ARA Reus. "Tots els partits d'aquests govern hem sumat vots. Entre els tres sumem 6.000 vots més que fa quatre anys", assegura l'alcalde, que insisteix que la ciutadania ha revalidat el govern. 

El govern de 21, no tan surrealista

En campanya, Carles Pellicer va llençar un missatge dalinià: "vull un govern de 21 per al segle 21". Ja sigui perquè l'aritmètica i l'atzar així ho han volgut, o bé perquè tenien informacions privilegiades, el cert és que els tres partits de l'actual govern més el PSC sumen 21 regidors. Per això Junts per Reus estén la mà als socialistes "per arribar a acords estratègics i de ciutat" que permetin tirar endavant grans projectes. 

Reunions amb la resta de formacions, a partir d'aquest dimarts

Junts per Reus començarà aquest dimarts una ronda de trobades amb Esquerra, ARA Reus i el PSC per aconseguir teixir les aliances que li permetin tirar endavant la seva idea. Pellicer no té por que Esquerra intenti sumar una alternativa que no passi per mantenir l'alcaldia, i de moment no posa cap línia vermella sobre la taula per negociar amb els tres partits. 

Paraules clau: