Back to top

Carme Buixeda: "Hem fet més de 40 accions socials"

La Fundació Privada Reddis, sense descuidar l'ensenyament i la cultura, ha destinat bona part dels seus recursos aquest 2020 ha solucionar les derivades socials de la pandèmia.

Carme Buixeda fa aproximadament un any que és la presidenta de la Fundació Privada Reddis. De fet, és la primera dona que presideix aquesta entitat que fa pràcticament 30 anys que es dedica a donar cobertura a projectes culturals, educatius i també socials. 

Un any després, Buixeda admet en una entrevista a Canal Reus que no s'imaginava un primer any de presidència com que ha esdevingut. "Ningú s'ho esperava", ratifica. Assegura que la pandèmia ha estat un repte i que s'han hagut de dedicar esforços a l'àmbit social "on s'han desenvolupat una quarantena de projectes". La gran majoria destinats a fer arribar aliments als més necessitats, a través del Banc d'Aliments, i també material informàtic per aquelles persones que havien quedat desconnectades davant l'imperatiu de la virtualitat. 

Amb tot, la presidenta de la Fundació Privada Reddis vol deixar clar que s'ha continuat donant cobertura a les propostes i programes culturals i educatius. 

Paraules clau:

Notícies relacionades