Back to top

Carme Ruscalleda parla sobre la DOP Siurana a 'Or Gourmet'

La xef ha conversat amb el periodista, Xavier Graset, sobre la importància dels productes de proximitat i els avantatges per a la salut que ofereix l'oli d'oliva a l'hora de cuinar.
Carme Ruscalleda

'A la cuina, bons productes i molta cura i atenció a l'hora de manipular-los'. Aquest és un dels consells de la Carme Ruscalleda al seminari en línia que la DOP Siurana ha organitzat aquest dilluns a través de la plataforma zoom. Una sessió en què la xef, cuinera i escriptora barcelonina ha conversat amb el periodista Xavier Graset per reivindicar els productes de quilòmetre zero i propis del territori com és l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana.

La festa de l'Oli Nou, en dubte

'Or Gourmet', tal com s'anomena la sessió, s'ha dirigit a tots aquells professionals de la gastronomia interessats en millorar les seves receptes. De fet, també ha comptat amb la presència del president del Consell Regulador de la DOP Siurana, Antoni Galceran, que ha posat en dubte la possibilitat de celebrar la tradicional festa de l'Oli Nou.

Zoom oliva

Beneficis per a la salut

Ruscalleda ha posat sobre la taula la importància d'utilitzar productes de proximitat a la cuina, aprofitant el moment per animar a tothom a preparar els seus plats amb oli d'oliva. En aquesta línia, la xef ha aconsellat utilitzar aquest oli, en part, pels beneficis que aporta a la salut.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades