Back to top

Carrizosa es reuneix amb Carlos Sánchez a Cambrils

La reunió s'hauria produït ahir al vespre al domicili del diputat a qui Juan Carlos Sánchez, portaveu de Ciutadans a Reus, ha assenyalat com a presumpte autor d'una irregularitat. Hauria agafat la baixa a la seva feina, la policia local de Cambrils, per fer campanya per les eleccions de 2015.
Carrizosa es reuneix amb Carlos Sánchez a Cambrils

Juan Carlos Sánchez, portaveu del grup municipal de Ciutadans a Reus, va portar a la fiscalia un presumpte cas de corrupció d'un alt càrrec del partit a Catalunya. Ara, s'ha conegut que l'assenyalat és el diputat del partit al Parlament Carlos Sánchez, qui hauria agafat la baixa laboral per fer campanya el 2015 pel partit taronja. Així es reculliria en diverses converses de whatsapp que ara Juan Carlos Sánchez ha dut davant el ministeri fiscal a l'espera de si s'obra o no una investigació judicial.

Sigui com sigui, les discrepàncies entre Juan Carlos Sánchez i el partit s'han estés a bona part de la militància a Reus, que dóna suport a l'actual portaveu municipal. Sánchez, apartat de la candidatura del próxim 26 de maig, haurà de veure com la junta gestora imposada des de Barcelona confecciona una llista per les municipals.

Una llista on el nom de Raquel Tamar pren més força que mai. Ahir va ser destituïda com assessora del grup municipal reusenc i podria ser nomenada candidata oficialment en els propers dies. Ara bé, fonts del partit deixen el panorama obert i auguren que podria haver-hi una sorpresa pel que fa al cap de llista a la capital del Baix Camp.