Back to top

Casal Adaptat: un casal per a tothom

"A l'estiu...supera't" és el lema del casal d'estiu que ha organitzat el Club Natació Reus Ploms. Es tracta d'un casal especialitzat en infants i joves d'entre 6 i 14 anys amb autisme o altres trastorns de desenvolupament.
Nens jugant al pavelló del Reus Ploms

El Club Natació Reus Ploms organitza per primera vegada i amb el suport de la Regidoria de Benestar Social de Reus, un casal estiuenc enfocat únicament cap a infants i joves amb TEA i altres trastorns de desenvolupament. S'anomena Casal Adaptat i ha obert les seves portes aquest mateix dilluns, amb un total de 13 alumnes apuntats i 5 monitors al seu càrrec.

Des de les nou del matí fins la una del migdia, el casal ofereix activitats esportives que es poden fer a l'aire lliure o dins del pavelló, on els nens puguin expressar-se i desenvolupar-se amb total normalitat.

A partir d'aquests conceptes, el casal estructura totes les activitats esportives adaptades a les seves necessitats, i aspira a ajudar a tots els nens a millorar les seves capacitats comunicatives i de relació amb el seu entorn.

Les activitats es faran de dilluns a divendres a les instal·lacions del club i tenen un cost de 40 euros per setmana. Les inscripcions segueixen obertes.

Paraules clau:

Notícies relacionades