Back to top

El Casal Adaptat Gaudí ofereix activitats per a tothom

Els més petits ja gaudeixen dels seves setmanes de vacances a les piscines, campus i casals. Per segon any consecutiu l'Escola Rubió i Ors és l'espai on 20 nens i nenes poden assistir al Casal Adaptat Gaudí. Com a particularitat, aquest campus també acull alumnes amb el Transtorn de l'Aspectre Autista.
Casal Adaptat Gaudí

Al Rubió i Ors ja s'ho passen pipa. Els alumnes han tancat als llibres i han tornat a acudir a les instal·lacions, aquesta vegada per gaudir de les activitats i jocs que ofereix el Casal Adaptat Gaudí. La iniciativa compta amb personal qualificat per acollir alumnes amb el Transtorn de l'Aspectre Autista lleu o moderat, però també aquells que no en presenten símptomes poden participar en el seu programa.

Un dels membres de la junta d'Aspercamp, Mònica Bellido, ha aclarit que "és un casal obert a tothom. Volem una inclusivitat social per a tothom i el fem únicament per a que aquestes persones estiguin ben ateses amb uns professionals adequats. Per tant, les activitats estan adreçades a qualsevol infant".

El campus compta amb activitats preesportives, d'expressió musical i corporal, psicomotricitat, relaxació i jocs d'aigua, unes pràctiques adients per potenciar les habilitats socials i comunicatives dels infants, tot adreçat a promoure la seva adaptació i accés a l'entorn.

Mònica Bellido ha dit que "cada setmana tractem un tema diferent. Hi ha activitats variades, com activitats d'aigua. Aquesta setmana confeccionaran un capgròs".

Les activitats tenen lloc fins 28 de juliol de 9 del matí a 1 del migdia.

Paraules clau:

Notícies relacionades