Back to top

El Casal de les Dones enceta nova programació de tardor

Entre les propostes destaquen els tallers per donar un nou enfoc a l'apoderament de les dones des d'una vessant integral del cos i la ment.
El Casal de les Dones enceta nova programació de tardor

El Casal de les Dones enceta una nova programació per a la propera tardor. Com a novetats per aquest trimestre destaquen els tallers d'apoderament de les dones com introducció al ball urbà Booty Dance, tallers de defensa personal o de Moviment corporal per prendre consciència del propi cos. Per altra banda el Casal també oferirà jornades adreçades a empreses on es tractarà la igualtat de gènere en l'àmbit laboral. La programació també dona cabuda a trobades d'acció ciutadana per tal d'establir polítiques LGTBI i sobre equitat de gènere. Per altra banda el Centre de Recursos Pedagògics organitzarà les jornades per a la Igualtat durant el mes d'octubre

Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència ha apuntat que " tots ells són aspectes que oferim concretament a les dones perquè són temes on habitualment les dones tenim mancances, tant de coneixença del propi cos com també d'empoderament. Part de l'obligació que té el Casal de les Dones es enfortir les dones en aquest aspecte".

Notícies relacionades