Back to top

El Casal de l'Escola Alberich i Casas s'enfoca al multiesport i a l'anglès

Els nens del Campus de l'Escola Alberich i Casas ja gaudeixen de multitud de propostes i jocs que es duen a terme a les instal•lacions. Els eixos vertebrador són els esports i activitats en anglès. Des del casal, també s'organitzen sortides i excursions a altres ciutats de la demarcació.
Casal Alberich i Casas

Ready, steady, GO! Els infants de l'Escola Alberich i Casas tornen a omplir el centre per a dur a terme multitud d'activitats lúdiques i educatives. A part dels nens i nenes, els protagonistes d'aquest casal són els esports i l'anglès. Cada setmana s'organitza un centre d'interès diferent i totes les activitats giren al voltant d'aquest. Aquesta, és la setmana del circ i els alumnes han après a anar amb monocicle, fer malabars i han rebut un convidat molt especial: el pallasso Magníficus.

Una de les assistents, la Berta Martínez, ens ha explicat que el pallasso "fa equilibris, tonteries i malabars".

Avui els vailets també han fet una activitat d'educació viària simulant el trànsit del carrer amb bicicletes i vianants.

El Marc Sanchís  ha explicat que "avui hem hagut de portar un patinet, una bicicleta o un skate i hem fet un circuit al parc vial amb les bicicletes".

D'entre els jocs més populars es troben La Bomba, El fet i amagar o L'aranya peluda. A més a més, al llarg de tot l'estiu també s'organitzen dues sortides fora de la ciutat de Reus.

La directora del casal Alberich i Casas, Montse Gámez, ha dit que "fem dues sortides fora de reus al llarg de tot el casal i són les que més gaudeixen. La setmana passada vam anar a la platja de Cambrils".

Ara mateix, el casal compta amb la màxima afluència i gaudeix de la participació de gairebé 80 assistents.

Paraules clau:

Notícies relacionades