Back to top

El casal Ready, Set Go! compta amb 260 inscripcions

El Casal d'Estiu Ready Set Go de l'escola Alberich i Casas organitza activitats esportives i de lleure pels infants de 4 a 14 anys. Enguany ha comptat amb 260 inscripcions. El casal s'allargarà fins al 18 d'agost.
Imatge dels nens jugant al casal d'estiu de Reus

A l'hora d'esmorzar i els nens i nenes necessiten força per realitzar totes les activitats programades pel dia d'avui. El casal d'estiu: Ready, Set Go! es realitza a les instal·lacions de l'escola Alberich i Casas de Reus i al polilleuger del mateix centre on es preparen activitats esportives i de lleure, mentre practiquen l'anglès. Hi participen nens de 4 a 14 anys. A més hi assisteixen infants dels serveis socials.

Cada setmana treballen una temàtica diferent i hi ha un gran ventall d'activitats: tallers de cuina, anar a la piscina, jocs tradicionals, tallers entre d'altres. Cada any el casal compta amb més participació ja que es coneix més. Està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i enguany ha comptat amb 260 inscripcions.El casal d'estiu s'allargarà fins al 18 d'agost i després els nens i nenes podran gaudir de l'estiu.