Back to top

Casanovas ja té substitut oficial: Carballeira

César Carballeira ja és oficialment jugador del Reus Deportiu. A la marxa sobtada d'Albert Casanovas se li sumaria en poques hores la de Raül Marín.
César Carballeira ja és jugador del Reus Deportiu

César Carballeira ja vesteix els colors roig-i-negres. L'ex del Liceo ha estat presentat aquest dijous a les instal·lacions del Reus Deportiu. Carballeira arriba procedent del club verd-i-blanc on hi ha militat tota una vida. Amb només 22 anys ja s'ha convertit en una peça clau de l'OK Lliga, però ara tindrà la difícil missió de substituir a Albert Casanovas, ho aconseguirà?

Pel d'A Corunya, Casanovas és un jugador de referència: "Som de característiques similars, i faré tot el que pugui perquè no es noti tant la seva absència", comenta Carballeira.

El club ha hagut d'actuar ràpidament, ja que el 7 del Reus va comunicar la seva marxa aquest mateix dilluns. Un cop dur per l'entitat roig-i-negra que no pot competir amb les xifres econòmiques desorbitades que ofereix la lliga portuguesa. La temptació lusa ja ha trucat a les portes del club tres vegades, ja que a les baixes d'Albert i Marc Torra se li sumarà en poques hores la del "killer" reusenc, Raül Marín. Les negociacions, segons la directiva, ja estan molt avançades.

"Raül Marín està negociant amb l'Sporting de Portugal", comenta la presidenta del club, Mònica Balcells. "Ens ha confirmat personalment que les negociacions estan molt avançades, estem esperant que l'Sporting es fiqui amb contacte amb nosaltres".

El gallec ha firmat per dues temporades amb possibilitat de sumar-n'hi una més. La plantilla però encara no estaria tancada, ja que l'objectiu seria disposar d'un jugador més que l'any passat. Sabrem ben aviat qui serà el substitut del capità roig-i-negre.