Back to top

El Castell de Vila-seca obre portes al públic

A partir d'aquest dimecres, s'hi poden fer visites guiades per a particulars i escolars, i visitar l'exposició d'Antoni Tàpies 'La resistència del signe'.
castell

L'any 2005 va passar a ser propietat de l'Ajuntament

El Castell de Vila-seca obre les seves portes al públic aquest dimecres. L'any 2005 el consistori de la ciutat va adquirir de la família Sicart-Girona el Castell i el seu jardí.

Mostres d'artistes i visites guiades

castell

Tot just acabat de rehabilitar, l'espai acollirà dues mostres a l'any d'artistes del fons de col·lecció Vila Casas. A més a més, també s'obre al públic l'espai i s'hi poden fer visites guiades per a particulars i escolars.

L'exposició d'Antoni Tàpies es podrà veure fins a l'1 de novembre

I és que, la primera exposició que es durà terme al castell és 'La resistència del signe' d'Antòni Tàpies, disponible des d'aquest dimecres fins a l'1 de novembre de 2020.

castell

Una exposició única al sud del país, que conté 61 gravats de gran format procedents de la col·lecció Vila Casas i executats al taller de Joan Roma a Barcelona entre el 1989 i 1993. De fet, des de l'ajuntament asseguren que l'obertura d'aquest espai és el punt d'inici cap al foment de la cultura.

Notícies relacionades