Back to top

El 'Casterrorífic' duplica l'assistència de la primera edició

A la localitat abandonada de Castelló s'hi ha celebrat des de dijous 31 i fins diumenge un espectacle que ha combinat la por i l'adrenalina de l'ambient de Halloween amb la memòria històrica de la població que hi va viure fins a la meitat del segle XX.

Fragment del Casterrorífic

Entre Masboquera i Vandellós es troba la petita localitat de la Masia de Castelló, un poble deshabitat des de fa més de 50 anys. La d'enguany ha estat la segona edició del Casterrorífic, que ha duplicat de llarg l'assistència de l'any passat.

Aquesta segona edició ha allargat el recorregut del passatge. L'itinerari immergeix els espectadors en els oficis i els espais dels antics habitants de Castelló, tot tenyint de manera artística els ambients del terror típic de la tradició anglosaxona, el Halloween.

Voluntaris

casterrorific

L'espectacle que barreja por i memòria ha estat organitzat per un grup de voluntaris que treballen des de fa més de 20 anys per a la recuperació del poble en ruïnes.

L'edició infantil de diumenge no s'ha pogut celebrar per causes meteorològiques. Pels volts de Nadal, Masia Castelló també celebra el Pessebre dels Estels, un pessebre vivent que, de la mateixa manera que el Casterrorífic, vol donar a conèixer l'indret oblidat. 

Notícies relacionades