Back to top

Cau la freqüència de compra dels clients de fora de Reus

Des de l'inici de la pandèmia, el comerç reusenc rep menys vendes per part de clients de fora de la ciutat. Ho demostra un estudi encarregat per l'Ajuntament de Reus per tal de saber els canvis en els hàbits de consum que s'han produït a la ciutat arran de l'emergència sanitària.

Arran de la pandèmia els visitants de fora de Reus venen menys a la ciutat per fer a les seves compres. Així ho demostra un estudi elaborat pel Gabinet CERES per a l'Ajuntament de Reus per veure com l'emergència sanitària ha afectat als establiments de la ciutat.

El document també evidencia que els reusencs han augmentat les seves compres online durant la pandèmia, sobretot pel que fa als articles d'electrònica, roba, sabates i complements. En aquest sentit, no només han augmentat els clients que opten per la compra digital, sinó també la freqüència amb la que es fan les compres. Per altra banda l'estudi també demostra que que el sector serveis de la capital del Baix Camp també està ben valorat.

Roda de premsa sobre l'estudi d'hàbits de consum al comerç de Reus

Les dades s'han extret de 1.150 enquestes realitzades entre el novembre i gener passats i han de servir encarar efectivament noves campanyes comercials. L'estudi també han destacat una valoració molt positiva dels Bons de Reus de Nadal.

Consulta l'estudi complet aquí

Paraules clau:

Notícies relacionades