Back to top

CCOO denuncia una manca de tests a la Guàrdia Urbana de Reus

Des de la secció sindical de Comissions Obreres de l'Ajuntament reusenc reclamen que el consistori realitzi els tests de detecció ràpida del coronavirus a tots els treballadors.
Paco Ortega, CCOO Ajuntament Reus.

El sindicat de CCOO a l'Ajuntament de Reus assegura que no s'han fet els tests per detectar la COVID-19 a tota la plantilla de la Guàrdia Urbana. De fet, aquesta és la seva principal preocupació. Davant de les primeres informacions d'un desconfinament a mitjà termini, des del sindicat consideren que cal continuar exigint aquesta mesura per la tranquil·litat dels mateixos treballadors.

En aquest sentit, el responsable de la secció sindical de CCOO a l'Ajuntament de Reus, Paco Ortega, demana que les proves es faci a tota la plantilla del consistori, però que almenys es prioritzi a la Guàrdia Urbana i a la Brigada Municipal.

Crítiques per l'impagament de les DPO

Des de CCOO destaquen que en el darrer mes l'ajuntament ha elaborat un protocol d'actuació relacionat amb la pandèmia, però reclamen més participació dels treballadors en la seva elaboració. A la vegada, també critiquen l'impagament de les DPO del 2019 als empleats de l'Hospital Sant Joan de Reus.

En conseqüència, fan una crida perquè, una vegada s'acabi l'estat d'alarma, la ciutadania i les entitats vagin de la mà per reclamar millores per al personal sanitari.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades