El CD Riudoms acaba el 2020 amb un final feliç (1-0)

Les riudomenques han signat un 1-0 en els últims minuts contra el Pallejà CF i acaben l'any amb el bon regust de la victòria

Ho deia el seu tècnic, no ha estat un any fàcil, ni dins ni fora del camp. Les riudomenques tanquen el 2020 enduent-se els 3 punts a casa contra un rival directe a la classificació com el CF Pallejà. Acumulaven una mala ratxa d'empats i derrotes i aquesta victòria ha estat un dosi d'entusiasme per la moral del conjunt del Baix Camp.

La igualtat de condicions s'ha notat des del primer minut. Des del principi de l'encontre, les idees del Riudoms eren bones, però no s'han acabat de materialitzar en les jugades,  ja que en moltes ocasions han topat amb una defensa pallejanenca robusta.

Després de fallar un penal en els últims minuts i quan encara no s'havia estrenat l'electrònic, el Riudoms ha encadenat 3 còrners a favor seu. I a la tercera, va la vençuda. Una rematada de Clara Martínez al minut 90 ha sentenciat un partit molt disputat.

El tècnic riudomenc, Raul Lucha, ha destacat també l'altra part del marcador: mantenir la porteria a zero. S'ho repeteixen com un mantra a cada partit, ja que, al més estil riudomenc aquesta temporada, el gol de la victòria pot arribar en qualsevol moment. Com avui.

Les del Baix Camp hi tornaran després de festes: el dia 10 de gener al camp del Zaragoza CF disputaran l'onzena jornada de la temporada.