El CD Riudoms cau golejat en la seva estrena a la Primera Nacional (5-1)

Derrota del CD Riudoms en el seu debut a la Primera Nacional per 5-1 contra el Levante Las Planas. Les noies entrenades per Raúl Lucha no van poder fer res davant de la superioritat mostrada pel conjunt barceloní, que va marcar els cinc gols a la segona part.

L'estrena del primer equip del Club Deportiu Riudoms a la Primera Nacional Femenina, la tercera categoria estatal, va acabar amb derrota contra el Levante Las Planas per 5 a 1. Les riudomenques es van veure superades per un rival que ja està consolidat a la categoria.

riudoms

FOTOGRAFIES: CD Riudoms

El primer gol del partit, però, el va fer el conjunt entrenat per Raúl Lucha, obra de Mar Dueso. Amb el 0-1 es va arribar al descans. A la represa, res a fer per les del Baix Camp, que van veure com l'equip barceloní marcaria fins a 5 gols, firmant el resultat final