El Riudoms planta cara a l'Europa

Les del Baix Camp s’han imposat 4-2 sobre el CE Europa aquest dissabte a la tarda, un conjunt que ocupa la sisena posició de la Primera Nacional

El CD Riudoms s’ha imposat ben d’hora sobre el CE Europa aquest dissabte a la tarda. Les de Raúl Lucha han sortit a la gespa amb la lliçó apresa: calia recuperar les pilotes gairebé sobre l’àrea de l’Europa per tenir oportunitats de gol. Joana Roig ha executat a la perfecció l’estratègia en tan sols 2 minuts. La teoria era bona i la davantera ho demostrat de nou al minut 5, aquesta vegada amb l’assistència de Lilo, la capitana.

Ara bé, quan el rival és fort, l’eufòria sol ser breu. La reacció de l’Europa no ha trigat més de 5 minuts. Sara del Estel ha fet la primera diana visitant i Ona Aldea ha trobat el gol de l’empat, aprofitant que Brígida Llevat estava fora de guàrdia.

El partit quedava així en taules i els conjunts perseguien el mateix objectiu: decantar la balança. Han estat les riudomenques, a iniciativa de la capitana, Marta Líria, les qui s’han imposat significativament aviat, al minut 23.

L’ambient caldejat ha protagonitzat la segona meitat, tant al camp com a la banqueta. Les locals defensaven a ultrança els merescuts tres punts; les visitants, buscaven incansables l’empat. Amb diversos èxits de Brígida Llevat, el Riudoms ha aconseguit congelar el marcador perquè, d’oportunitats a l’Europa, no n’hi han faltat.

Gol de prestigi

El futbol ha fet justícia pel Riudoms, que ha aportat la prova definitiva sobre el xiulet final: gol de prestigi (4-2) de Mireia Martín, que ha estrenat també el seu comptador particular.

El tècnic Raúl Lucha ha volgut reconèixer i agrair el treball constant i metòdic de les seves jugadores, avui que les del Baix Camp han superat un rival fort de la Primera Nacional. Tot i així, per Lucha la lliga no s’ha acabat i cal seguir sumant a cada camp, començant pel de l’Osca la setmana que ve.