El CD Riudoms continua en estat de gràcia

Nova victòria del CD Riudoms a la Primera Nacional. Les del Baix Camp es van imposar de manera contundent al Pallejà (0-4) i sumen el vuitè partit consecutiu sense perdre.

La ratxa no s'atura: el Club Deportiu Riudoms segueix encadenant partits sense perdre. Una jornada més, i ja en van vuit, les del Baix Camp van acabar el seu duel de la Primera Nacional puntuant. Uns punts valuosos en la lluita per la preuada permanència en l'any del seu debut a la categoria estatal

El Pallejà CF, penúltim de la classificació, no va poder fer res davant de la superioritat mostrada pel Riudoms. No només pel resultat final (0-4), també pel joc mostrat al damunt del terreny de joc. Una vaselina de Roig va acabar al travesser, en una ocasió que avisava a les del Baix Llobregat que haurien de suar de valent per puntuar contra un Riudoms crescut.

La golejadora pot perdonar una vegada, però dues ja no. Roig va engaltar la pilota des de fora de l'àrea i la va enviar al fons de la xarxa rival, en un xut en què la portera rival no va poder fer res. Amb el 0 a 1 s'arribava al descans.

Sentència i tres punts

A la represa el Riudoms va sortir decidit a sentenciar el partit. Entre el minut 52 i el 69 les de Raúl Lucha van marxar tres gols que remataven el duel. Júlia Vernet, la capitana Lilo i Joana Roig van firmar el 0 a 4 definitiu.

Amb aquest resultat les riudomenques se situen en el desè lloc de la classificació amb 30 punts, cinc per sobre del Terrassa FC, equip que marca la zona de descens.