El CD Riudoms continua sumant de tres en tres el 2022

Segona victòria seguida del Riudoms, que se situa sisè de la Primera Nacional amb 25 punts i s'allunya encara més de la zona de descens.

El 2022 continua sent sinònim de victòria pel Club Deportiu Riudoms. En aquesta ocasió, les de Raúl Lucha es van imposar per contra el Saragossa (0-2), un rival de la zona baixa de la Primera Nacional. Íngrid Ferran marcava un autèntic golàs des de fora de l'àrea per avançar el conjunt del Baix Camp quan encara no s'havien disputat els primers quinze minuts de partit, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part, les locals van tenir l'oportunitat d'empatar des del punt de penal, però una inspirada Brígida Llevat va aturar el xut de Maria Muñoz. Ja a les acaballes de l'enfrontament, Ian Dueso va fer el segon per l'equip dirigit per Raúl Lucha, certificant la victòria riudomenca.

Segon triomf consecutiu del CD Riudoms, que se situa sisè de la Primera Nacional amb 25 punts. Ara mateix les del Baix Camp estan a onze punts de les places d'ascens i disset punts per sobre de la zona de descens