El CD Riudoms continua sense sumar a la Primera Nacional

El Club Deportiu Riudoms segueix sense estrenar el caseller de punts a la Primera Nacional. En un partit on les riudomenques mereixien més, l'Europa es va imposar per 2-1.

A la tercera tampoc va la vençuda. L'equip entrenat per Raúl Lucha, va caure per la mínima contra el Club Esportiu Europa per 1 a 2.

Laura Fernández al minut 27 va avançar a les barcelonines, i amb l'1 a 0 es va arribar al descans. Mar Dueso al minut 55 va empatar el partit, però com la setmana anterior contra el Vic Riuprimer, quan faltaven pocs minuts pel final, les rivals van situar-se per davant en el marcador amb un gol de Pilar Porta, que va situar el 2-1 final a l'electrònic.

CE Europa-CD Riudoms

FOTOGRAFIES: CE Europa

Tot i la derrota, l'entrenador riudomenc considera que les seves jugadores es mereixen més. Les del Baix Camp continuen últimes i aquest pròxim diumenge rebran la visita de la Sociedad Deportiva Huesca al municipal de Riudoms.