El CD Riudoms, enfortit malgrat la derrota (2-3)

Les de Raul Lucha s'enfrontaven a casa contra el segon equip de la classificació i, malgrat encaixar tres gols, han perseguit l'empat fins l'últim minut. Un resultat que no suma punts pel conjunt del Baix Camp, però sí experiència a la Primera Nacional

El CD Riudoms no suma punts en la primera cita del 2021. Ha estat en la derrota 2-3 aquest dissabte contra el Club Esportiu Sant Gabriel de Sant Adrià de Besòs.

Al minut 33 del partit les de Sant Adrià, segones en la classificació, han posat les cartes sobre la taula: el primer gol arribava amb un xut decidit de Paula Sanchez. El CD Riudoms ha aguantat amb tenacitat el 0-1 fins a la mitja part, però les visitants han tornat dels vestidors ensenyant les urpes i en tan sols 6 minuts, han superat la portera local. Aquesta vegada, ha estat obra de Sara Serna, que a més d'encaixar el 0-2, també s'ha encarregat de fer caure els ànims riudomencs.

El Sant Gabriel ha rematat la seva estratègia ofensiva amb el segon gol de Paula Sanchez (0-3), aquesta vegada assistida per Laura Ariza al minut 67. Quan tot semblava dat i beneït, les del Baix Camp s'han posat la granota de treball. Una rematada de córner de Cristina Becerra ha estrenat l'electrònic local i, de pas, les ganes de seguir lluitant pel partit. Quasi sense celebrar el gol han anat per feina, tot i que el segon ha arribat tard: al minut 88 idea de Marta Liria.

Tot i buscar-lo fins a l'extenuació, l'empat no ha arribat aquest dissabte. El tècnic del CD Riudoms, Raul Lucha, ha sortit orgullós de l'estadi: "Sabíem que el Sant Gabriel és dels rivals més competitius de la lliga i sabíem que hauríem de córrer molt, i malgrat tot hem lluitat per l'empat fins al final". Amb aquesta actitud, el Riudoms buscarà els 3 punts diumenge que ve a Terrassa.