Back to top

El CD Riudoms femení suma només una derrota en tota la temporada esportiva

Una xifra que les situa com el referent de totes les entitats del territori, especialment de la Fundació Futbol Base Reus.
Imatge d'un partit de l'equip sènior femení del CD Riudoms

El CD Riudoms i la Fundació Futbol Base Reus són clubs agermanats. Des que l'entitat reusenca ha absorbit totes les categories inferiors del Club de Futbol Reus Deportiu, el sènior femení del Riudoms s'ha convertit en el destí preferit de les jugadores roig-i-negres que busquen continuar la seva carrera esportiva prop de casa.

La Fundació, sense equips sèniors

Els del carrer de Recasens i Mercadé no disposen de cap equip sènior, ni masculí ni femení, i tot i que l'entitat treballa per resoldre aquesta carència, les roig-i-negres troben una sortida amb el Riudoms, qui aquest any debuta en la categoria de Preferent.

Imatge d'un partit de l'equip sènior femení del CD Riudoms
Imatge d'un partit de l'equip sènior femení del CD Riudoms

Ser les novelles de la lliga no ha estat un impediment, ja que les riudomenques són segones a la classificació i només han perdut un partit en tota la temporada.

Raúl Lucha, entrenador de l’equip sènior femení del CD Riudoms: "Portem una dinàmica positiva des de fa diverses temporades i tenim clara la idea d'anar partit a partit i no mirar més enllà".

Objectiu: l'ascens a Primera Divisió Nacional Femenina

Uns resultats espectaculars que han fet canviar l'objectiu de les riudomenques. A partir d'ara la meta és l'ascens a Primera Divisió Nacional Femenina, que les convertirà amb un dels millors clubs de Catalunya.

Mentrestant, el Juvenil A de la Fundació Futbol Base Reus brilla amb el seu Juvenil A, que se situa a Preferent Femení, i malgrat que els resultats no han estat els esperats, la permanència ja no és una preocupació per ells.

Imatge d'un partit del Juvenil A de la Fundació Futbol Base Reus
Imatge d'un partit del Juvenil A de la Fundació Futbol Base Reus

Sergi Serra, coordinador dels equips femenins de la Fundació Futbol Base Reus: "La temporada s'ha dividit en diferents fases i, després d'enfrontar-nos als equips més forts, ara tornem a recuperar victòries".

Paraules clau:

Notícies relacionades