El CD Riudoms goleja i té la permanència a tocar

Desena jornada consecutiva sense perdre del CD Riudoms. Les del Baix Camp van superar amb contundència el CD Sant Gabriel (0-3), segones classificades de la Primera Nacional, i s'acosten a la permanència.

S'acaben els adjectius per descriure el tram final de temporada del Club Deportiu Riudoms. Les del Baix Camp van golejar un aspirant a l'ascens, el Sant Gabriel, per zero a tres, i amb aquest resultat, encadenen deu jornades consecutives sense perdre. Tota una proesa.

Tot i no dominar durant el partit, el duel només va tenir un color: el groc. Les de Raúl Lucha es van avançar en el marcador al minut 23, amb un gol de cap de Mar Dueso. Abans del descans, la mateixa jugadora va fer la diana de la tranquil·litat i va posar el zero a dos a l'electrònic local.

Amb el partit dat i beneït, el CD Riudoms va aguantar el resultat a la segona part, i quan semblava que el duel s'acabaria sense més gols, Isabel Margalef va firmar el zero a tres definitiu.

A un triomf de la salvació

Les riudomenques depenen d'elles mateixes per segellar la permanència a la Primera Nacional. Una victòria en la pròxima jornada a casa contra la Fundació Terrassa FC li donaria la salvació a les de Raúl Lucha, a falta de dos partits per acabar la temporada.