El CD Riudoms millora tot i la derrota contra el Vic (1-2)

L'adaptació del CD Riudoms a la Primera Nacional Femenina va consolidant-se. Les noies entrenades per Raúl Lucha van millorar les seves prestacions el passat diumenge contra el Vic Riuprimer, malgrat la derrota per 1-2.

El Club Deportiu Riudoms no va poder-se emportar els tres punts en la seva estrena a la Primera Nacional Femenina al Camp Municipal riudomenc. Les del Baix Camp s'enfrontaven al Vic Riuprimer, equip que havia vençut per 4-2 a la primera jornada de lliga contra la Fundació Terrassa.

El partit va estar controlat per les osonenques. A la primera part, Brígida Llevat va ser la protagonista de les locals, amb intervencions de mèrit que permetien mantenir l'empat en el marcador. Tot i això, al minut 30 Alba Cardona va avançar al Vic, i Llevat no va poder fer res davant l'error defensiu de les locals.

Lluitant fins al final

A la represa, el Riudoms va donar una passada endavant en el seu joc i, al minut 63, Marta Liria de penal va situar l'1-1 a l'electrònic. Amb aquest gol el Riudoms es va veure capaç d'emportar-se els tres punts i va tenir diverses ocasions per avançar-se en el marcador, però Paula Jiménez quan faltaven 15 minuts per acabar, va situar l'1-2 final.

Les riudomenques no es van rendir, i van buscar l'empat fins al final. Joana Roig va tenir a les seves botes l'empat, però la pilota va marxar per damunt del travesser. Tot i la derrota, Raúl Lucha va marxar amb bones sensacions del partit.

riudoms

El CE Europa, el pròxim rival

El Club Deportiu Riudoms es troba en la darrera posició de la classificació i buscarà sumar els primers punts de la seva història a la Primera Nacional aquest diumenge a dos quarts de dotze del migdia al camp de l'Europa, vuitè classificat amb dos punts.