El CD Riudoms s'abona a l'èpica (1-2)

El Club Deportiu Riudoms s'emporta la victòria de Terrassa per 1 a 2 amb un gol a l'últim minut. Amb aquest resultat, les riudomenques s'allunyen a tres punts de la zona de descens. És el segon partit que l'equip dirigit per Raúl Lucha s'emporta els tres punts en els darrers compassos del duel.

Quan al minut 89 el FC Terrassa va servir un córner a favor seu, ningú s'imaginava que la jugada acabaria amb gol i victòria del CD Riudoms. Un refús a l'interior de l'àrea d'Andrea Ibañez va acabar amb la pilota buscant els peus de Joana Roig, que va controlar la bola al mig del camp, escurada a la banda dreta. Cavalcada de Roig per imposar-se físicament i tàctica a les defensores i portera locals. Gol i partit pel CD Riudoms.

El duel no va començar bé pels interessos de l'equip entrenat per Raúl Lucha. Al minut 18, una jugada d'estratègia des del córner del Terrassa va acabar amb gol de Míriam Jiménez. Les terrassenques en prou feines van poder celebrar l'1 a 0, perquè dos minuts després, Clara Martínez superava Laura Vilaseca en un 1 contra 1 resolt amb un potent xut per sota de les cames de la portera local.

CD Riudoms

La igualtat en el marcador també va imperar en el terreny de joc, i és que els tres punts donaven aire a qualsevol dels dos equips, situats a la part baixa de la classificació amb vuit punts. Com en el partit contra el Pallejà, el Riudoms va emportar-se el triomf en el darrer minut del duel. Lucha assegura que l'equip "va merèixer la victòria" i que ara toca "continuar treballant pels pròxims partits"

Amb aquesta victòria, les riudomenques es mantenen en l'onzè lloc de la classificació de la Primera Nacional, a tres punts de la zona de descens. El pròxim partit del CD Riudoms serà el 7 de febrer contra el Pardinyes.