Back to top

El CD Riudoms vol quedar-se a la Nacional femenina

Aclimatar-se el més ràpid possible a la lliga i aconseguir la salvació. Aquests són els dos reptes que es planteja el Club Deportiu Riudoms, que s'estrenarà a la Primera Nacional Femenina.

La Primera Nacional Femenina comptarà amb la presència d'un equip del territori, el Club Deportiu Riudoms. L'equip del Baix Camp va aconseguir l'ascens des de la Preferent fins a la tercera categoria del futbol estatal, en el que va ser la segona promoció consecutiva.

L'equip manté el bloc que va aconseguir la Nacional i té clar quin és el seu objectiu principal: adaptar-se a la lliga i aconseguir la permanència.

CD Riudoms

Aquest pròxim diumenge, les riudomenques viatgen al camp del Levante Las Planas, un equip que la temporada passada es trobava en quarta posició amb 35 punts abans de l'aturada de la competició.

L'equip no està afectat per les restriccions aprovades de quinze dies sense competir, ja que la competició va més enllà de l'àmbit català. El diumenge 25 d'octubre, el CD Riudoms debutarà a casa en categoria estatal contra el Vic Riuprimer.

Paraules clau:

Notícies relacionades